08000606

TOLL - FREE NUMBER

........................................

Equinet
Equinet
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi,Robert Gajda mori pjesë në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të EQUINET – Rrjetit Europian të Organeve të Barazisë, në Bruksel. Asambleja e Përgjithshme e anëtarëve të Equinet votoi Planit Strategjik 2019-2022 dhe Planit të Punës 2019. U miratua anëtarësim i organeve të barazisë nga Gjeorgjia, Moldavia dhe Spanja. http://www.equineteurope.org/Equinet-adopts-new-Strategic-Plan-and-annual-Work-Plan-expands-the-network ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda priti Avokatin e Popullit të Kosovës, z. Jashari
Komisioneri Gajda priti Avokatin e Popullit të Kosovës, z. Jashari
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti në një takim z. Hilmi Jashari avokat i Popullit të Kosovës dhe stafin e tij. Komisioneri Gajda dhe Avokati i Popullit Jashari diskutuan rreth bashkëpunimit të ngushtë të dy zyrave dhe për të implementuar këtë vizion të përbashkët nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi, e cila synon të forcojë kooperimin në fushat me interes të përbashkët dhe të promovojnë të drejtat e Njeriut në të dy vendet. Të dy palët ranë dakord për shkëmbimin e ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda mbi shprehjet e gjuhës urrejtjes në ndeshjen Partizani-Skëndërbeu
Komisioneri Gajda mbi shprehjet e gjuhës urrejtjes në ndeshjen Partizani-Skëndërbeu
Deklaratë për shtyp Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi shprehet i shqetësuar për përmbajtjet anti-Greke në parullat e shfaqura në ndeshjen Partizani-Skëndërbeu të datës 29/10/2018, në kampionatin shqiptar të Futbollit. Duke theksuar se mbrojtja kundër gjuhës së urrejtjes dhe diskriminimit etnik përbën një të drejtë të njeriut, e cila duhet të sigurohet dhe në fushën e sportit, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi fton autoritetet e Federatës Shqiptare të Futbollit (FSHF), klubin e ...
Lexo më shumë
Fjala e plotë e Komisionerit Gajda në ditën Ndërkombëtare të  Lirisë Fetare
Fjala e plotë e Komisionerit Gajda në ditën Ndërkombëtare të Lirisë Fetare
Në ditën kushtuar lirisë Fetare🇦🇱️, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda në bashkëpunim me Qendrën për Bashkëpunimin Ndërfetar në Elbasan organizoi sot një takim me autoritete fetare dhe shtetërore, drejtues dhe bashkëpunëtorë të Organizatave të Shoqërisë Civile, që qytetin e Elbasanit. ✅Komisioneri Gajda në fjalën e tij përshëndetëse theksoi se “Gjithkush mund të thotë në Shqipëri që sot ka në të vërtetë liri të besimit por gjithkush në Sh ...
Lexo më shumë
Aleanca për Dhurimin e Gjakut, KMD dhe komuniteti egjiptian dhurojnë gjak
Aleanca për Dhurimin e Gjakut, KMD dhe komuniteti egjiptian dhurojnë gjak
Në kuadër të nismës së ndërmarrë nga Aleanca për Dhurimin e Gjakut, e drejtuar nga Presidenti i Republikës, z. Ilir Meta, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda në bashkëpunim me përfaqësuesit e komunitetit egjiptian, Kryqi i Kuq Shqiptar, si dhe s​tafi mjekësor i bankës së Gjakut në QSUT morën pjesë sot në një seancë dhurimi gjaku pranë institucionit të Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi. Komisioneri Gajda, në prani edhe të znj. Brunilda Paskali këshilltare e Presiden ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda merr pjesë në aktivitetin kundër trafikimit të qenieve njerëzore
Komisioneri Gajda merr pjesë në aktivitetin kundër trafikimit të qenieve njerëzore
Në kuadër të muajit kundër trafikimit të qenieve njerëzore, Qendra “Tirana Art” në bashkëpunim me Ambasadën e Vëndeve të Ulëta në Shqipëri organizuan aktivitetin “Handle with Care!“. Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda i ftuar në panel, së bashku me deputeten e Kuvendit️ Elona Gjebrea, studiuesen Lori Amy, Jona Dividi Drejtuese e Qendres Tirana Art, Jimini Hignett dhe Patricia Kaersenhout (realizueset e veprave artistike) bashkëbiseduan me të r ...
Lexo më shumë
Njoftim për shtyp: KMD, Komuniteti rom dhe egjiptian dhurojnë gjak
Njoftim për shtyp: KMD, Komuniteti rom dhe egjiptian dhurojnë gjak
Tiranë. 17/10/2018 Në kuadër të nismës së ndërmarrë nga Aleanca për Dhurimin e Gjakut, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda në bashkëpunim me përfaqësuesit e komunitetit Rom dhe Egjiptian, si dhe bankën e Gjakut në QSUT do të marrin pjesë në një seancë dhurimi gjaku pranë institucionit të Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi, me datë 24 tetor 2018, ora 12.00. Të pranishëm do të jenë edhe përfaqësues të organizatave ndërkombëtare në Shqipëri. Ftohen mediat për ta ndjeku ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda në takimin për kushtin nr. 5 të BE: Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut
Komisioneri Gajda në takimin për kushtin nr. 5 të BE: Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi Robert Gajda mori pjesë në aktivitetin të quajtur #5tullat të organizuara nga Komunitetit Zëri i Integrimit, një platformë inovative që bën bashkë profesionistët e rinj dhe kontributin vullnetar për prioritetet e BE për Shqipërinë dhe në veçanti kushtin nr. 5: Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut. Komisioneri Gajda foli për situatën e diskriminimit në vend dhe rolin e rëndësishëm të institucioneve ekzekutive dhe legjislative për përmirësimit të kuadrit li ...
Lexo më shumë

Evente

There are no upcoming events at this time.

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2017

Rekomandime Legjislative

ZYRAT

Tiranë

Shkodër

Gjirokastër

Korçë

SONDAZH

A jeni ndjerë ndonjëherë të diskriminuar

Loading ... Loading ...

GALERI

Tiranë

et-

Adresa: Rr: Sami Frashëri, Nr 10, Kati II, Tiranë
Kodi Postar: 1019
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Gjirokastër

et-

Adresa: Ish "Shtëpia e Oficerave" ADISA, Gjirokastër
Kodi Postar: 6001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID