08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri Gajda priti në takim zyrtarët e lartë të Këshillit të Evropës
Komisioneri Gajda priti në takim zyrtarët e lartë të Këshillit të Evropës
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti në një takim të veçantë z. Vedran Ian Kjeldsen, koordinator rajonal për Gjuhën e Urrejtjes dhe departamentit të Antidiskriminimit, pranë Këshillit të Evropës dhe z. Olsi Dekovi, Zv/Kreu i Zyrës në Tiranë, si dhe znj. Edlira Myftari, asistente projekti. Komisioneri Gajda vlerësoi punën e jashtëzakonshme të Zyrës së Këshillit të Evropës në mbështetje të promovimit të demokracisë dhe të drejtave të njeriut, si dhe informoi zyrtarët e la ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda priti përfaqësues të komunitetit Egjiptian
Komisioneri Gajda priti përfaqësues të komunitetit Egjiptian
️Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti një takim përfaqësuesen e Qëndrës “Treja” Ferdiola Tare, përfaqësuesen e shoqatës “Për një të ardhme më të mirë” Flobens Buzhani, aktivistë të organizatës “USHTEN” Anxhela Rakipi dhe Malvina Xhidro, kreun e “Unionit të Egjiptianëve të Shqipërisë” Rexhep Shaka, Ervis Çota kryetari i “Lëvizjes Rinore Egjiptiane & Rome” dhe përfaqësuesen e organizatës “Sfinksi ...
Lexo më shumë
Për njohjen dhe mbështetjen e veprimtarisë së mbrojtësve të të drejtave të njeriut dhe lirive themelore
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda mori pjesë në tryezën e ngritur nga Avokati i Popullit në lidhje me projekt rezolutën e Kuvendit “Për njohjen dhe mbështetjen e veprimtarisë së mbrojtësve të të drejtave të njeriut dhe lirive themelore, forcimin e shtetit të së drejtës dhe konsolidimin e demokracisë”. Ky aktivitet synonte të mbledhë diskutimet, mendimet dhe komentet e gjithë aktorëve lidhur me përmbajtjen e Projektrezolutes, përpara miratimit të saj në seancën e ardhshme p ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda takoi Dr. Dietrich, Zv. ambasador i Gjermanisë në Shqipëri
Komisioneri Gajda takoi Dr. Dietrich, Zv. ambasador i Gjermanisë në Shqipëri
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti në një takim Dr. Johannes Dietrich, Zv. ambasador i Ambasadës Gjermane️ në Shqipëri, për të biseduar në lidhje me angazhimin e KMD në fushën e mbrojtjes së të drejtave të Njeriut dhe antidiskriminimit. Komisioneri Gajda infomoi Dr. Dietrich për misionin, rolin dhe punën aktuale në terren të institucionit që drejton për të promovuar tolerancën dhe luftuar aspektet e diskriminimit në vend. Nga ana e tij, Zv. Ambasadori gjerman D ...
Lexo më shumë
Nënë Tereza, simbol i sakrificës për të tjerët
Nënë Tereza, simbol i sakrificës për të tjerët
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda mori pjesë në veprimtarinë promovuese “Së bashku në emër të Dashurisë”, kushtuar Ditës së Shenjtërimit të Nënë Terezës dhe organizuar nga Institucioni i Avokatit të Popullit në bashkëpunim me Ambasadën e Polonisë në Tiranë. Komisioneri Gajda vuri në dukje rolin e Nënë Terezës, simbol i sakrificës për të tjerët, si shembull për përkujdesjen për të pamundurit dhe dashurinë e pakufijshme për të varfërit. ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda takim me Shefin e Zyrës së Këshillit të Evropës, z. Neukirch
Komisioneri Gajda takim me Shefin e Zyrës së Këshillit të Evropës, z. Neukirch
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti në një takim të veçantë Shefin e Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë, zotin Claus Neukirch dhe z. Olsi Dekovi, Zv/Kreu i Zyrës. Komisioneri Gajda vlerësoi punën e jashtëzakonshme të Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë në mbështetje të promovimit të demokracisë dhe të drejtave të njeriut, si dhe lidershipin e z. Neukirch në konsolidimin e bashkëpunimit mes institucioneve të pavarura. Nga ana e tij, Shefi i Zyrës së KE në Tiran ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda priti aktivistin e “Lëvizjes Rinore Egjiptiane dhe Rome”, z. Sejrani
Komisioneri Gajda priti aktivistin e “Lëvizjes Rinore Egjiptiane dhe Rome”, z. Sejrani
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti në një takim aktivistin e njohur të “Lëvizjes Rinore Egjiptiane dhe Rome”, z. Gentian Sejrani. Z. Sejrani, jurist i zyrës së Fuqizimit Ligjor për Komunitetin Egjptian dhe Romshprehu komisionerit Gajda, një sërë problematikash që has komuniteti rom dhe egjiptian në shërbime dhe insf️rastrukturë, veçanërisht në qarkun Fier, për të cilën përpiloi edhe një ankesë zyrtare. Nga ana e tij, komisioneri Gajda garantoi Komunitetin Egjpt ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda mori pjesë në konferencën: “Të drejtat e Njeriut dhe drejtësia gjinore”
Komisioneri Gajda mori pjesë në konferencën: "Të drejtat e Njeriut dhe drejtësia gjinore"
Komisioneri për mbrojtjen nga Diskriminini Robert Gajda mori pjesë sot në konferencën shkencore Kombëtare të organizuar nga Fakulteti i Drejtësisë së Universitetit të Tiranës , me temë:”Të drejtat e Njeriut dhe drejtësia gjinore” ??. Komisioneri Gajda vuri në dukje sfidat që ka sistemi i Drejtësisë në optikën e reformimit dhe aspektet e luftës ndaj Diskriminimit gjinor. Konferenca synonte të paraqesite një retrospektivë të kontributit të dhënë nga Fakulteti i Drejtësisë dhe Departame ...
Lexo më shumë

Evente

There are no upcoming events at this time.

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2017

Rekomandime Legjislative

ZYRAT

Tiranë

Shkodër

Gjirokastër

Korçë

SONDAZH

A jeni ndjerë ndonjëherë të diskriminuar

Loading ... Loading ...

GALERI

Tiranë

et-

Adresa: Rr: Sami Frashëri, Nr 10, Kati II, Tiranë
Kodi Postar: 1019
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Gjirokastër

et-

Adresa: Ish "Shtëpia e Oficerave" ADISA, Gjirokastër
Kodi Postar: 6001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID