08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Aktivitete Ndërgjegjësuese

Hapet zyra rajonale e KMD në FIER. Përzgjedhje strategjike

Hapet zyra rajonale e KMD në FIER. Përzgjedhje strategjike

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda, së bashku me autoritetet lokale të Fierit përuruan çeljen e zyrës rajonale të KMD në Fier, pranë sporteleve të ADISA-s, ku qytetarët e 3 qarqeve Fier, Vlorë e Lushnje do të kenë mundësinë të informohen, ankohen...

read more
KMD në takimin e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian

KMD në takimin e Këshillit Kombëtar të Integrimit Europian

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda mori pjesë në takimin e radhës të Këshillit Kombëtar i Integrimit Europian. Takimi kishte si tematika kryesore: “Ecurinë dhe të rejat më tëfundit nga institucionet në kuadër të negociatave të anëtarësimitnga...

read more
Komisioneri Dr. Gajda në Festivalin e Rinisë

Komisioneri Dr. Gajda në Festivalin e Rinisë

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi Robert Gajda mori pjesë në Festivalin e Rinisë, të organizuar nga World Vision Albania, e cila bëri bashkë në Tiranë qindra të rinj nga Shqipëria, Kosova dhe Bosnje dhe Hercegovina kundër dhunës ndaj fëmijëve. Dhuna, në çdo...

read more
“Fëmijët dhe reklamat në transmetimet audiovizive”

“Fëmijët dhe reklamat në transmetimet audiovizive”

Stafi i zyrës së Komisionerit për Mbrotjen nga Diskriminimi mori pjesë në tryezën e diskutimit “Fëmijët dhe reklamat në transmetimet audiovizive”, të organizuar nga Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA). Diskutimi u përqendrua te koordinimi i institucioneve në...

read more

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” (ish Ministria e Mjedisit), Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID