08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Aktivitete Ndërgjegjësuese

KMD takim me OJQ dhe zyrën arsimore Rajonale Shkodër

KMD takim me OJQ dhe zyrën arsimore Rajonale Shkodër

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda zhvilloi një takim me Organizata e Shoqerisë civile dhe zyra arsimore Rajonale Shkodër. Gjithashtu komisioneri Gajda inspektoi shkollën 9-të vjeçare "Iliria" dhe një takim me përfaqësuesit e shoqatës "Për të...

read more
Komisioneri Gajda priti Komisioneren e KiE-së, Mijatoviç

Komisioneri Gajda priti Komisioneren e KiE-së, Mijatoviç

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi z. Robert Gajda priti në takim znj.Dunja Mijatoviç, Komisioneren e të Drejtave të Njeriut në Këshillin e Evropës, në vizitën e saj të parë në detyrën e re. Komisioneri Gajda informoi komisioneren e KiE-së Mijatoviç për...

read more

Tiranë. 18/05/2018 “Deklaratë për Shtyp”

Tiranë. 18/05/2018 Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi nisur nga ngjarja e rëndë që ka ndodhur brenda dhomave të sigurisë në Komisariatin e Korçës, ku shtetasi Enea Ftoj, 27 vjeç, pjesëtar i komunitetit egjiptian, humbi jetën në rrethana ende të pazbardhuara...

read more

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” (ish Ministria e Mjedisit), Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID