08000606

TOLL - FREE NUMBER

........................................

Në kuadër të muajit kundër trafikimit të qenieve njerëzore, Qendra “Tirana Art” në bashkëpunim me Ambasadën e Vëndeve të Ulëta në Shqipëri organizuan aktivitetin “Handle with Care!“.
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda i ftuar në panel, së bashku me deputeten e Kuvendit️ Elona Gjebrea, studiuesen Lori Amy, Jona Dividi Drejtuese e Qendres Tirana Art, Jimini Hignett dhe Patricia Kaersenhout (realizueset e veprave artistike) bashkëbiseduan me të rinjtë, ku u zhvilluan diskutime të hapura me nxënës e studentë të shkollave të ndryshme të Tiranës.
Ky aktivitet që u shoqërua me një ekspozitë në Muzen Historik Kombëtar synonte të rritë ndërgjegjësimin mbi trafikimin e qenieve njerëzore dhe implikimin brutal që ka tek gratë dhe vajzat të cilat kanë rënë viktime e trafikimit dhe shfrytëzimit.

Tiranë

et-

Adresa: Rr: Sami Frashëri, Nr 10, Kati II, Tiranë
Kodi Postar: 1019
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Gjirokastër

et-

Adresa: Ish "Shtëpia e Oficerave" ADISA, Gjirokastër
Kodi Postar: 6001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID