08000606

TOLL - FREE NUMBER

........................................

️Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti një takim përfaqësuesen e Qëndrës “Treja” Ferdiola Tare, përfaqësuesen e shoqatës “Për një të ardhme më të mirë” Flobens Buzhani, aktivistë të organizatës “USHTEN” Anxhela Rakipi dhe Malvina Xhidro, kreun e “Unionit të Egjiptianëve të Shqipërisë” Rexhep Shaka, Ervis Çota kryetari i “Lëvizjes Rinore Egjiptiane & Rome” dhe përfaqësuesen e organizatës “Sfinksi” Anjeza Lile.
Komisioneri Gajda falenderoi organizatatat e shoqërisë civile që përfaqësojnë komunitetin egjiptian për punën e jashtëzakonshme në terren dhe informimin konstant të zyrës së KMD për problematikat/ankesat e komunitetit të tyre, duke garantuar një përkujdesje institucionale për promovimin e kushteve të barabarta dhe mosdiskriminimin për të gjithë.

 

Tiranë

et-

Adresa: Rr: Sami Frashëri, Nr 10, Kati II, Tiranë
Kodi Postar: 1019
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Gjirokastër

et-

Adresa: Ish "Shtëpia e Oficerave" ADISA, Gjirokastër
Kodi Postar: 6001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID