08000606

TOLL - FREE NUMBER

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda zhvilloi një vizitë zyrtare në Republikën e Kosovës, ku u prit në takime të veçanta nga z. Hilmi Jashari, Avokat i Popullit i Kosovës dhe stafi i tij,  me Znj.Lirije Kajtazi, LDK, Znj.Mexhide Mjaku-Topalli, PDK dhe Znj.Teuta Haxhiu, AAK,  anëtarë të Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione të Kuvendit të Kosovës.

Po ashtu, Komisioneri Gajda takoi z. Habit Hajredini, drejtor i Zyrës për Qeverisje të Mirë pranë institucionit të Kryeministrit, Ramush Haradinaj.

Në këto takime, komisioneri Gajda u informua për situatën aktuale të të drejtave të Njeriut dhe diskriminimit në Republikën e Kosovës, si dhe u interesua për mekanizmin ligjor për mbrojtjen, mbikëqyrjen dhe promovimin e të drejtave dhe lirive themelore të personave fizik, të cilët ushtrojnë autorizime publike.

 

 

 

Tiranë

et-

Adresa: Rr: Sami Frashëri, Nr 10, Kati II, Tiranë
Kodi Postar: 1019
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Gjirokastër

et-

Adresa: Ish "Shtëpia e Oficerave" ADISA, Gjirokastër
Kodi Postar: 6001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID