08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi dhe Kolegji Universitar “Luarasi” nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi, në fokus të së cilës janë shkëmbimet akademike të programeve të përbashkëta të Kërkimit shkencor dhe praktikat profesionale të studentëve në institucionin që promovon barazinë dhe të drejtat e Njeriut️, duke luftuar diskriminimin dhe ndërgjegjësuar komunitet.
Komisioneri Gajda dhe rektori Ruka konfirmuan nevojën për të bashkëvepruar dhe shtuar përpjekjet për të promovuar dhe rritur ndërgjegjësimin në lidhje me parimin e barazisë dhe mosdiskriminimit në nivel shkencore dhe akademike dhe angazhohen të punojnë së bashku në këto aspekte:
✅-Praktika mësimore për studentët, për t’u njohur me bazën ligjore, raste konkrete në lidhje me problemet që lidhen me diskriminimin
✅-Aktivitete të ndryshme që lidhen me ndërgjegjësimin për problemet e diskriminimit
✅-Leksione të hapura që lidhen me çdo çështje diskriminimi.

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Image may contain: one or more people and people sitting

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” Nr.27 Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: ADISA Ish-Konvikti Safet Spahiu, Rruga: Edith Durham
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 67 449 6586
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Ish Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: +355 69 620 7371
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: +355 69 516 1864 

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID