08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi Robert Gajda mori pjesë në Festivalin e Rinisë, të organizuar nga World Vision Albania, e cila bëri bashkë në Tiranë qindra të rinj nga Shqipëria, Kosova dhe Bosnje dhe Hercegovina kundër dhunës ndaj fëmijëve.
Dhuna, në çdo formë të saj mbetet prezente në shoqërinë shqiptare. Sipas një raporti në rang republike rreth 70% e fëmijëve deri në moshën 18 vjeç pranojnë se qoftë një herë në jetë kanë përjetuar një formë dhune. Në krye të listës mbetet dhuna psikologjike, përfshirë bullizmin mes bashkëmoshatarëve.
Nga Komisioneri Dr. Gajda iu bashkua thirrjes për t’i dhënë fund dhunës ndaj fëmijëve!

Image may contain: 4 people, people smiling, crowd

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” (ish Ministria e Mjedisit), Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID