Aktivitete Ndërgjegjësuese

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi takon familjen rome që humb foshnjen

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi,Znj Irma Baraku vizitoi faniljen ,e cila humbi foshnjen e saj para disa ditësh.Ajo i shprehu ngushëllimet e e saj dhe këkoi nga institucionet qëndrore dhe vendore bashkërendimin e veprimtarise ,në mënyre që komuniteti rom të përfitoje nga shëbimet sociale.