08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda mori pjesë në një aktivitet të mirëorganizuar të Qendrës Shqiptare️ për Integrimin e Njerezve me Nevoja të Veçanta, në Elbasan.
“Panairi i Aftësive”, një event ku të rinjtë demostrojnë talentet e tyre të jashtëzakonshme dhe një moment specializimi dhe integrimi komunitar shumë të domosdoshëm. Më këtë rast komisioneri Gajda shpërndau dhe çertifikatat për të rinjtë me nevoja të veçanta.
Qëndra është themeluar 3 vjet më parë nga prinder dhe profesioniste, misioni i se ciles eshte integrimi i njerezve me nevoja te vecanta ne shoqeri permes:
-Sherbimeve per individe me nevoja te vecanta dhe familjet e tyre .
– Keshillimit e mbrojtes ligjore.
-Trajnimit
-Ndergjegjesimit.

Nga dhjetori i vitit 2018 kjo qender eshte duke zbatuar projektin 3 E ( Education, Employment , Empowerment) for youth/Edukim , fuqizim , punesim per te rinjte.
Ky projekt eshte financuar nga GIZ Albania nepermjet programit ProSEED dhe kishte per qellim te ndihmonte te rinjte me dhe pa nevoja te vecanta te rriten ne menyre profesionale dhe integrimin e tyre ne shoqeri.

Image may contain: 13 people, people smiling, people sitting

 

Image may contain: one or more people, tree and outdoor

Image may contain: one or more people, people sitting and outdoor

Image may contain: people playing sport and indoor

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Image may contain: one or more people

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” Nr.27 Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: ADISA Ish-Konvikti Safet Spahiu, Rruga: Edith Durham
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 67 449 6586
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Ish Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: +355 69 620 7371
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: +355 69 516 1864 

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID