[et_pb_section bb_built=”1″ specialty=”on” _builder_version=”3.3.1″ use_custom_width=”on” width_unit=”off” custom_padding=”5%|||”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar _builder_version=”3.3.1″ area=”et_pb_widget_area_5″ header_font=”Open Sans|||on|||||” body_font=”Open Sans||||||||” header_text_color=”#104f71″ header_font_size=”24″ body_text_color=”#3f3f3f” body_font_size=”15″ text_orientation=”left” custom_margin=”|||1%” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ specialty_columns=”3″][et_pb_row_inner admin_label=”Row”][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.3.1″ text_font=”Open Sans|||on|||||” header_font=”Open Sans|||on|||||” text_font_size=”36px” header_font_size=”38px” text_font_size_phone=”26px” text_font_size_last_edited=”on|phone” text_text_color=”#3f3f3f”]

Publikime të Komisionerit

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][et_pb_row_inner admin_label=”Row”][et_pb_column_inner type=”1_2″ saved_specialty_column_type=”3_4″][et_pb_blurb admin_label=” ” _builder_version=”3.3.1″ use_icon=”on” font_icon=”%%209%%” icon_color=”#104f71″ use_circle=”on” circle_color=”#0097b0″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”24px” header_font=”Open Sans||||||||” header_text_color=”#104f71″ body_font=”Open Sans Condensed||||||||” body_font_size=”18″ title=”Manual trajnimi %22Mbrojtja nga diskriminimi për OJF-të%22″ url=”https://kmd.al/wp-content/uploads/2018/05/1508500982-Manuali-i-Trajnimit.pdf” /][et_pb_blurb admin_label=” ” _builder_version=”3.3.1″ use_icon=”on” font_icon=”%%209%%” icon_color=”#104f71″ use_circle=”on” circle_color=”#0097b0″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”24px” header_font=”Open Sans||||||||” header_text_color=”#104f71″ body_font=”Open Sans Condensed||||||||” body_font_size=”18″ title=”STUDIM MBI SITUATËN E DISKRIMINIMIT TË GRAVE NË SHQIPËRI” url=”https://kmd.al/wp-content/uploads/2018/05/1508500451-studimi.pdf” /][et_pb_blurb admin_label=” ” _builder_version=”3.3.1″ use_icon=”on” font_icon=”%%209%%” icon_color=”#104f71″ use_circle=”on” circle_color=”#0097b0″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”24px” header_font=”Open Sans||||||||” header_text_color=”#104f71″ body_font=”Open Sans Condensed||||||||” body_font_size=”18″ title=”Raport i vecante per mbrojtjen dhe respektimin drejtave komunitetit LGBTI ne Shqiperi” url=”https://kmd.al/wp-content/uploads/2018/05/1508500386-Raport-i-vecante-per-mbrojtjen-dhe-respektimin-drejtave-komunitetit-LGBTI-ne-Shqiperi.pdf” /][/et_pb_column_inner][et_pb_column_inner type=”1_2″ saved_specialty_column_type=”3_4″][et_pb_blurb admin_label=” ” _builder_version=”3.3.1″ use_icon=”on” font_icon=”%%209%%” icon_color=”#104f71″ use_circle=”on” circle_color=”#0097b0″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”24px” header_font=”Open Sans||||||||” header_text_color=”#104f71″ body_font=”Open Sans Condensed||||||||” body_font_size=”18″ title=”Guide burimore për mbrojtjen nga diskriminimi gjinor në sektorin ekonomik” url=”https://kmd.al/wp-content/uploads/2018/05/1508500798-Guida_Burimore.pdf” /][et_pb_blurb admin_label=” ” _builder_version=”3.3.1″ use_icon=”on” font_icon=”%%209%%” icon_color=”#104f71″ use_circle=”on” circle_color=”#0097b0″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”24px” header_font=”Open Sans||||||||” header_text_color=”#104f71″ body_font=”Open Sans Condensed||||||||” body_font_size=”18″ title=”Studim mbi problematikat e diskriminimit te komunitetit Rom ne Shqiperi” url=”https://kmd.al/wp-content/uploads/2018/05/1508500417-Studim-mbi-problematikat-e-diskriminimit-te-komunitetit-Rom-ne-Shqiperi.pdf” /][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][/et_pb_section]