08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda mori pjesë në Samitin e 1-rë Kombëtar të të Rinjve në Shqipëri!
Komisioneri Gajda gjatë fjalës së tij thkesi se gjetjet apo anketimet në shkolla përkojne me gjetjet në aspektet ekonomike për grupet vulnerabël sic është edhe aftësia e kufizuar.

Puna e cdo organi Mbrojtes të së Drejtave të njeriut duhet të trokasë tek cdo i ri të perthithen nga vetë ju të rinj. Institucioni që unë përfaqësoj është një Institucion me dimension human dhe shumë i hapur ndaj rinisë forcës vitale në vend. Të rinjtë duhet të jenë të organizuar, shoh një rini të pa organizuar. Cdo i ri duhet të krijojë mekanizma për të drejtat e tyre. Në në këtë Samit jemi duke folur për të rinjtë , organizimi është e vetmja mënyre që ju të mund të tregoni forcën tuaj.

Image may contain: 7 people, people smiling, indoor

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” Nr.27 Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: ADISA Ish-Konvikti Safet Spahiu, Rruga: Edith Durham
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 67 449 6586
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Ish Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: +355 69 620 7371
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: +355 69 516 1864 

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID