08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi nisur nga ngjarja e rëndë që ka ndodhur brenda dhomave të sigurisë në Komisariatin e Korçës, ku shtetasi Enea Ftoj, 27 vjeç, pjesëtar i komunitetit egjiptian, humbi jetën në rrethana ende të pazbardhuara inkurajon organet ligjzbatuese të hetojnë ngjarjen me përparësi dhe të informojnë për ecurinë e saj.

Përfaqësues të Komunitetit egjyptian në Korçë kanë adresuar menjëherë shqetësimin tek Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskrimimi për pretendimin e një ngjarje të motivuar nga jotoleranca ndaj grupeve të caktuara në shoqëri.

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi garanton komunitetin egjiptian dhe opinionin publik për ndjekjen hap pas hapi të kësaj çështje, me instrumentet ligjore, deri në zbardhjen e plotë të saj.

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi

Robert Gajda

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” Nr.27 Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: ADISA Ish-Konvikti Safet Spahiu, Rruga: Edith Durham
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 67 449 6586
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Ish Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: +355 69 620 7371
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: +355 69 516 1864 

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID