08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti në një takim pune z. Luigi Soreca, Ambasador i Delegacionit të Bashkimit Europian🇪🇺 në Shqipëri.
Komisioneri Gajda informoi ambasadorin Soreca për veprimtarinë e KMD në promovimin e barazisë dhe luftimin e diskriminimit në vend, përmes mekanizmave që i jep Kushtetuta, ligji dhe konventat e ndryshme.
Nga ana e tij, ambasadori i BE Soreca falenderoi për bashkëpunimin institucional dhe vuri në dukje rëndësinë që ka prioriteti i 5-të i BE për Shqipërinë, për mbrojtjen e të drejtave të Njeriut, si dhe garantoi një dinamikë të re angazhimi të zyrës së BE në Tiranë në këtë fushë me KMD.

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” (ish Ministria e Mjedisit), Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID