08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti në një takim pune z. Luigi Soreca, Ambasador i Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri. 
Komisioneri Gajda informoi ambasadorin Soreca për veprimtarinë e KMD në promovimin e barazisë dhe luftimin e diskriminimit në vend, përmes mekanizmave që i jep Kushtetuta, ligji dhe konventat e ndryshme. 
Nga ana e tij, ambasadori i BE Soreca falenderoi për bashkëpunimin institucional dhe vuri në dukje rëndësinë që ka prioriteti i 5-të i BE për Shqipërinë, për mbrojtjen e të drejtave të Njeriut, si dhe garantoi një dinamikë të re angazhimi të zyrës së BE në Tiranë në këtë fushë me KMD.
Bashkëpunimi i KMD dhe delagacionin e BE konsiderohet shumë i rëndësishëm

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” Nr.27 Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: ADISA Ish-Konvikti Safet Spahiu, Rruga: Edith Durham
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 67 449 6586
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Ish Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: +355 69 620 7371
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: +355 69 516 1864 

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID