08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, në bashkëpunim me organizatat e shoqërisë civile Caritas Albania, shoqatën Ndihmo Jetën, Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë ANAD, Shoqatën e Fëmijeve me Aftësi të Kufizuar Met PAK, qendrën Zhvillimit Ditore Lezhë dhe fshirës Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit në Tiranë – organizuan eventin gjithëpërfshirës multi-displinar: sport, art dhe panair i aftësive kanë më shumë nevojë për përkudesje, pasi përfshirja aktive në sport dhe art është shumë e rëndësishme.
Ky event i parë ishte një sukses jo vetëm për nga pjesëmarrja, por edhe nga mesazhet dhe emocionet që dhuruan 3 ndeshjet e bashkebollit dhe panari artizanal.

Ndeshja

Image may contain: one or more people, people playing sport, basketball court and outdoor

Panari 

Image may contain: 2 people, people sitting, tree and outdoor

Pjesëmarrësit

Image may contain: 7 people, tree, crowd, outdoor and nature

Recitime

Image may contain: 3 people, people standing, tree and outdoor

Emocione

Image may contain: one or more people, people playing sport, basketball court, shoes and outdoor

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” Nr.27 Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: ADISA Ish-Konvikti Safet Spahiu, Rruga: Edith Durham
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 67 449 6586
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Ish Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: +355 69 620 7371
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: +355 69 516 1864 

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID