08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi u njoh përmes portalit JOQ Albania me një ngjarje të rënde të ndodhur në ambientet e jashtme të spitalit të Fierit, ku një grua u dhunua barbarisht.

KMD nxit policinë e Fierit dhe Prokurorinë e rrethit gjyqsor Fier që të nisin hetimet, të ndalojnë dhunuesin dhe të zbatojnë rigorozisht legjislacionin penal.

Ngjarjet e dhunshme ndaj gruas, janë të papranueshme dhe duhet të jenë të dënueshme në një shoqëri që pretendon respektim të dinjitetit njerëzor.

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi fton të gjithë personat që ndjehen të dhunuar dhe diskriminuar të raportojnë rastet e tyre. Ligji ju mbron.

27/02/2021
#KMD

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” Nr.27 Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: ADISA Ish-Konvikti Safet Spahiu, Rruga: Edith Durham
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 67 449 6586
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Ish Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: +355 69 620 7371
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: +355 69 516 1864 

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID