08000606

NUMRI JESHIL: PA PAGESË

........................................

Master Slider

Deklaratë për shtyp 13 gusht 2020
Deklaratë për shtyp 13 gusht 2020
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi po ndjek me shqetësim situatën në pikën kufitare të Kakav ...
Lexo më shumë
Deklaratë për shtyp 13 gusht 2020
KMD reagon për aktet vandale ndaj tabelave orientuese në gjuhën greke
KMD reagon për aktet vandale ndaj tabelave orientuese në gjuhën greke
Deklaratë për mediat Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi dënon aktet e vandalizmit të tabelav ...
Lexo më shumë
KMD reagon për aktet vandale ndaj tabelave orientuese në gjuhën greke
Deklaratë e Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi  dhe Qendrës për Bashkëpunim Ndërfetar.
Deklaratë e Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi dhe Qendrës për Bashkëpunim Ndërfetar.
KMD dhe QBNF ngushëllojnë familjen Josifi për humbjen e pakuptimtë të dy jetëve dhe mbështet hetimet ...
Lexo më shumë
Deklaratë e Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi dhe Qendrës për Bashkëpunim Ndërfetar.
RREGULLORE  “PËR PËRCAKTIMIN E MASAVE PËR KUFIZIMIN E PËRHAPJES SË COVID-19’’
RREGULLORE “PËR PËRCAKTIMIN E MASAVE PËR KUFIZIMIN E PËRHAPJES SË COVID-19’’
Rregullore_Covid-19 KMD ...
Lexo më shumë
RREGULLORE “PËR PËRCAKTIMIN E MASAVE PËR KUFIZIMIN E PËRHAPJES SË COVID-19’’
Njoftim i KMD në lidhje me rifillimin e seancave dëgjimore dhe marrjen e ankesave në KMD
Njoftim i KMD në lidhje me rifillimin e seancave dëgjimore dhe marrjen e ankesave në KMD
Urdher rifillim seancave ...
Lexo më shumë
Njoftim i KMD në lidhje me rifillimin e seancave dëgjimore dhe marrjen e ankesave në KMD
Komisioneri Gajda nxiti organet ligjzbatuese të ndjekin rastin e dhunës së shumëfishtë ndaj Sibora A.
Komisioneri Gajda nxiti organet ligjzbatuese të ndjekin rastin e dhunës së shumëfishtë ndaj Sibora A.
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi  denoncon me forcë dhunën ndaj gruas dhe nxit strukturat ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda nxiti organet ligjzbatuese të ndjekin rastin e dhunës së shumëfishtë ndaj Sibora A.
Deklaratë e “Aleancës kundër urrejtjes”
Deklaratë e “Aleancës kundër urrejtjes”
“Aleanca kundër urrejtjes”e përbërë nga Avokati i Popullit, Komisioneri për mbrojtjen nga Diskrimin ...
Lexo më shumë
Deklaratë e “Aleancës kundër urrejtjes”
Komisioneri Dr. Gajda i tërheq vëmendjen Policisë së Shtetit për përdorimin jo proporcional të forcës fizike
Komisioneri Dr. Gajda i tërheq vëmendjen Policisë së Shtetit për përdorimin jo proporcional të forcës fizike
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi monitoron me kujdes veprimtarinë e autoritet ...
Lexo më shumë
Komisioneri Dr. Gajda i tërheq vëmendjen Policisë së Shtetit për përdorimin jo proporcional të forcës fizike

Tiranë

et-

Adresa: Rruga “Durrësit” (ish Ministria e Mjedisit), Tiranë
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Shkodër

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Shkodër, Rr.13 Dhjetori, Nr.1
Kodi Postar: 4001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Korçë

et-

Adresa: Pranë Bashkisë Korçë, Rr:28 Nentori, Nr.1
Kodi Postar: 7001
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Fier

et-

Adresa: ADISA Lagjia 11 Janari, “Shtëpia e Ushtarakëve”
Kodi Postar: 9301
Tel: + 355 4 243 1078
E-mail: info@kmd.al

Rreth Nesh

Veprimtaria e Komisionerit realizohet nëpërmjet shqyrtimit të ankesave të subjekteve që pretendojnë se janë viktima të sjelljeve diskriminuese apo që e nxisin atë, jo vetëm nga  administrata publike, por edhe nga subjektet private.

Shkarkoni Aplikacionin

Shkarko aplikacionin për versionin IOS

 Shkarko aplikacionin për versionin ANDROID