08000606

TOLL - FREE NUMBER

........................................

Equinet
Equinet
The Albanian Commissioner for Protection against Discrimination participated in the Annual General Assembly of Equality Bodies held in Brussels on November 7, 2018.Not only was the Assembly an important step towards the well-functioning of the equality Bodies in Europe, but also a great leap toward sharing ideas and realistically promoting the values that our institutions are proud of. http://www.equineteurope.org/Equinet-adopts-new-Strategic-Plan-and-annual-Work-Plan-expands-the-network ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda merr pjesë në aktivitetin kundër trafikimit të qenieve njerëzore
Komisioneri Gajda merr pjesë në aktivitetin kundër trafikimit të qenieve njerëzore
Në kuadër të muajit kundër trafikimit të qenieve njerëzore, Qendra “Tirana Art” në bashkëpunim me Ambasadën e Vëndeve të Ulëta në Shqipëri organizuan aktivitetin “Handle with Care!“. Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda i ftuar në panel, së bashku me deputeten e Kuvendit️ Elona Gjebrea, studiuesen Lori Amy, Jona Dividi Drejtuese e Qendres Tirana Art, Jimini Hignett dhe Patricia Kaersenhout (realizueset e veprave artistike) bashkëbiseduan me të r ...
Lexo më shumë
Aleanca për Dhurimin e Gjakut, KMD dhe komuniteti egjiptian dhurojnë gjak
Aleanca për Dhurimin e Gjakut, KMD dhe komuniteti egjiptian dhurojnë gjak
Në kuadër të nismës së ndërmarrë nga Aleanca për Dhurimin e Gjakut, e drejtuar nga Presidenti i Republikës, z. Ilir Meta, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda në bashkëpunim me përfaqësuesit e komunitetit egjiptian, Kryqi i Kuq Shqiptar, si dhe s​tafi mjekësor i bankës së Gjakut në QSUT morën pjesë sot në një seancë dhurimi gjaku pranë institucionit të Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi. Komisioneri Gajda, në prani edhe të znj. Brunilda Paskali këshilltare e Presiden ...
Lexo më shumë
Fjala e plotë e Komisionerit Gajda në ditën Ndërkombëtare të  Lirisë Fetare
Fjala e plotë e Komisionerit Gajda në ditën Ndërkombëtare të Lirisë Fetare
Në ditën kushtuar lirisë Fetare🇦🇱️, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda në bashkëpunim me Qendrën për Bashkëpunimin Ndërfetar në Elbasan organizoi sot një takim me autoritete fetare dhe shtetërore, drejtues dhe bashkëpunëtorë të Organizatave të Shoqërisë Civile, që qytetin e Elbasanit. ✅Komisioneri Gajda në fjalën e tij përshëndetëse theksoi se “Gjithkush mund të thotë në Shqipëri që sot ka në të vërtetë liri të besimit por gjithkush në Sh ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda mbi shprehjet e gjuhës urrejtjes në ndeshjen Partizani-Skëndërbeu
Komisioneri Gajda mbi shprehjet e gjuhës urrejtjes në ndeshjen Partizani-Skëndërbeu
Deklaratë për shtyp Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi shprehet i shqetësuar për përmbajtjet anti-Greke në parullat e shfaqura në ndeshjen Partizani-Skëndërbeu të datës 29/10/2018, në kampionatin shqiptar të Futbollit. Duke theksuar se mbrojtja kundër gjuhës së urrejtjes dhe diskriminimit etnik përbën një të drejtë të njeriut, e cila duhet të sigurohet dhe në fushën e sportit, Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi fton autoritetet e Federatës Shqiptare të Futbollit (FSHF), klubin e ...
Lexo më shumë
Komisioneri Gajda priti Avokatin e Popullit të Kosovës, z. Jashari
Komisioneri Gajda priti Avokatin e Popullit të Kosovës, z. Jashari
Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda priti në një takim z. Hilmi Jashari avokat i Popullit të Kosovës dhe stafin e tij. Komisioneri Gajda dhe Avokati i Popullit Jashari diskutuan rreth bashkëpunimit të ngushtë të dy zyrave dhe për të implementuar këtë vizion të përbashkët nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi, e cila synon të forcojë kooperimin në fushat me interes të përbashkët dhe të promovojnë të drejtat e Njeriut në të dy vendet. Të dy palët ranë dakord për shkëmbimin e ...
Lexo më shumë

Evente

There are no upcoming events at this time.

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Vendime të KMD-së

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2018

Rekomandime dhe Opinione

Viti 2017

Rekomandime Legjislative

ZYRAT

Tiranë

Shkodër

Gjirokastër

Korçë

SONDAZH

A jeni ndjerë ndonjëherë të diskriminuar

Loading ... Loading ...

GALERI